Boudoir Fotografie

Wat is boudoir fotografie? Deze vraag krijg ik regelmatig. Boudoir komt vanuit het verre verleden en het was een kleine ruimte in het huis waar de vrouw zich kon terugtrekken met zichzelf of met vertrouwd gezelschap.Boudoir fotografie

In de fotografie heeft deze stijl zich ontwikkelt en richt zich vooral op de vrouw die op een mooie en sensuele wijze gefotografeerd wil worden. Dit wordt voornamelijk in lingerie gedaan, maar je kunt ook denken aan een sexy jurkje, enkel een wit overhemd of bloot maar wel bedekt onder een wit laken. Echter is boudoir eigenlijk veel breder, er zijn geen vaste richtlijnen het gaat er meer om waar jij als model prettig bij voelt. Het uitgangspunt is dat je trots mag zijn op je lijf en dat wil laten fotograferen, misschien voor jezelf of voor je partner. Voor veel vrouwen is het ook een manier om de eigen onzekerheid te overwinnen.

Voor wie is een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot is dus voor iedereen, immers in iedereen schuilt een model. Daarnaast is het geheel aan jezelf hoeveel bloot je wilt laten zien. Hierover maken we vooraf duidelijke afspraken.

Bij ons kun je terecht voor een boudoir fotoshoot, dit kan op lokatie bij jezelf thuis of in een studio. Je kunt zelf zorgen voor je kleding en make-up of door ons laten verzorgen. Eigenlijk is alles mogelijk vul het formulier hieronder in, dan zorgen wij voor een prijs op maat.

Waar wil je gefotografeerd worden?
Studio (regio noord/midden)Studio (regio west)Studio (regio midden/zuid)Thuis

Wat wil je dat we regelen?

In welke stijlen wil je gefotografeerd worden?
CasualLingerieToplessBedekt naaktNaakt

Voeg hier wat foto's van jezelf toe: